BBQ BAR BEL AIR

BBQ BAR BEL AIR Born in Fire, delivered with a smile!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 434 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij BBQ Bar Bel Air. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2022 om 21:01 Patat koud, het broodje was zeker 2x zo groot als de burger had niet erg geweest als het nog te eten was maar de burger was taai. Spareribs waren smaakloos en verkoolt. Mij zien ze hier niet meer terug
9 mei 2022 om 8:30 Patat was oud, koud en hard. Spareribs waren smaakloos. Ik heb 1.5 uur van te voren besteld, je zou denken tijd zat om er iets van te maken. Maar helaas 45 euro weg gegooid.
9 mei 2022 om 5:51 Eten lang van tevoren besteld en netjes op tijd bezorgd. Eten viel helaas heel erg tegen deze keer. Het was ten eerste gewoon koud en daarnaast ook slecht op smaak. Daar betaal je geen ruim veertig euro voor.
29 apr 2022 om 10:41 Ben vrachtwagen chauffeur bestel in verschillend steden bij thuis bezorg. Was aangenaam verrast door de snelle levering had spareribs hot waren super lekker en mals top ribs. Miste alleen de servetten. Zeker een aanrader
10 apr 2022 om 14:52 Eten was snel bezorgt, Hamburger was lekker maar helaas waren de spareribs droog en doorgekookt. Jammer
3 apr 2022 om 8:19 Kwaliteit en smaak van de ribs zijn heel lekker, Cajun patat is Heerlijk
27 mrt 2022 om 22:58 Patat slap en niet erg warm meer, Spareribs lekker opgewarmd. Te duur voor deze kwaliteit !
25 mrt 2022 om 21:33 Smaak van de spareribs is oké maar het wordt wel steeds minder voor 19,95 euro! Bezorgtijd van anderhalf uur is echt veel te lang.
15 mrt 2022 om 21:28 super goede spareribs
15 mrt 2022 om 19:53 Eten was heerlijk en wordt snel bezorgd. Klein minpuntje: het deksel van de BBQ saus stond open en het lekte eruit
7 mrt 2022 om 10:39 Spareribs waren prima, maar behoorlijk schandelijk dat je voor een ieniemieniekuipje knoflooksaus €2,- extra moet betalen. Het is niet alsof die knoflooksaus met de hand door een saucier bereid is... Coleslaw ronduit smakeloos en niet erg vers.
3 mrt 2022 om 21:38 Het eten was weer top! Ga zo door! Groet, team Zeeuw&Zeeuw Leiderdorp.