BBQ BAR BEL AIR

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 444 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij BBQ Bar Bel Air. Meer weten? Ontdek meer

6 aug 2022 om 21:15 Goed eten
2 aug 2022 om 21:35 is niet wat je verwacht voor het geld. Vlees was niet echt vers.
16 jul 2022 om 21:11 Lekkerste spareribs in heel lange tijd! Erg lekkere bbq smaak, erg mals en goed op temperatuur. De patat was goed warm en lekker knapperig. Ik ben heel erg tevreden.
13 jul 2022 om 19:57 Niet voor herhaling vatbaar. Vlees was goed gegaard en viel van het bot af. Marinade ook zalig! Maar het vlees zelf erg matige kwaliteit: enorm veel vetranden, echt heel slecht. Van die vieze witte/doorzichtige vetjes. Zonde. Dus laatste keer.
20 jun 2022 om 16:22 Prima smaak wel duur.
19 jun 2022 om 20:08 Laad ik positief beginnen; snelle bezorging & eindelijk een normaler formaat knoflooksaus. Echter, die saus: smerig. Muf & zuur alsof van ingemaakt, uitgelopen rauwe knoflook gemaakt. Ribs niet hot, maar flauw en bijna smaakloos.
1 jun 2022 om 20:32 Kort maar krachtig: Het eten was echt het wachten waard.
29 mei 2022 om 20:11 Heerlijke spareribs! Netjes op de afgesproken tijd geleverd en alles warm
27 mei 2022 om 1:10 Heerlijke spareribs. Helaas 20 minuten later bezorgd dan aangegeven. En dat terwijl ik toch ruim anderhalf uur van tevoren had besteld. Alles bij elkaar dus 1 uur en 55 minuten. Dat moet beter kunnen.
14 mei 2022 om 21:01 Patat koud, het broodje was zeker 2x zo groot als de burger had niet erg geweest als het nog te eten was maar de burger was taai. Spareribs waren smaakloos en verkoolt. Mij zien ze hier niet meer terug
9 mei 2022 om 8:30 Patat was oud, koud en hard. Spareribs waren smaakloos. Ik heb 1.5 uur van te voren besteld, je zou denken tijd zat om er iets van te maken. Maar helaas 45 euro weg gegooid.
9 mei 2022 om 5:51 Eten lang van tevoren besteld en netjes op tijd bezorgd. Eten viel helaas heel erg tegen deze keer. Het was ten eerste gewoon koud en daarnaast ook slecht op smaak. Daar betaal je geen ruim veertig euro voor.